BemutatkozásSzeretettel Köszöntelek! Szabadi Andreának hívnak.

Gyermekkorom óta életem része a mozgás és a sport, 8 évet versenyeztem atlétaként.
A jógával egy hosszabb indiai utam során találkoztam először. Alapvetően megoldást kerestem a csípősérülésemre (ízületi gyulladás), ezért kezdtem el gyakorolni. A rohamos javulás eredményeképpen pár hónappal később be tudtam váltani a nagy álmom: végigjártam a Camino de Santiago zarándok utat. Hazatérésem után azonnal beiratkoztam a Mandala Jógastúdiók és IWI szervezésében egy OKJ-s Sportedző, Gerincjóga és Hatha Jóga oktatóképzésre, hogy mélységeiben értsem meg a jógát, majd rákövetkező évben elvégeztem a Női jóga oktatóképzést. Ez idő alatt világossá vált számomra, hogy a betegségek testi tüneteire nem kell azonnal orvoshoz rohannunk, hanem teljes bizalommal hagyatkozhatunk testünk végtelen bölcsességére, mely mindenkinél jobban tudja a gyógyírt bármilyen bajunkra. Így sikerült műtéteket, hormontabletták és egyéb gyógyszerek szedését elkerülnöm. 

A jógától nem csak rugalmasságot és testi egészséget kapok, hanem egy olyan testtudatosságra tanított meg, ami bármilyen probléma vagy betegség esetén óriási segítség, nem beszélve arról, hogy mélyebb betekintést enged önmagamba, segít oldani a félelmeket és blokkokat a testben, lazít. Nagyon sokat köszönhetek Németh Gergő fáradhatatlan útmutatásainak és tanításainak, első jógatanáromnak, Anita Anandnak, aki óriási hatással volt rám,  Juhász Saroltának a női jóga rejtelmeiért, Hoppál Bori női testtudat oktatónak és Miklós Ervinnek, aki Yesudian közvetlen tanítványa volt.

Mérhetetlenül foglalkoztat a nőiség témaköre és mélyen megérint az a gyógyító tér, amit mi nők együtt, összekapcsolódva létre tudunk hozni. Ezért nagyon fontosnak tartom a női órákat és női köröket ahol megoszthatjuk egymással a női esszenciánkat, ahol előhívjuk magunkból azt az évezredes bölcsességet, amely mindannyiunkban ott él, hogy ismét felszabadultan és tabuk nélkül éljük meg csodálatos női természetünket.

A jóga és a mozgás öröme mellett a másik nagy szerelmem a zene. Ez közösen létrehozva: IMA, Ünneplés. Óriási a teremtő ereje. Egyre bátrabban lépdelek ezen az úton, hiszen megtanultam, hogy nincs olyan, hogy rossz ének hang, mindenkinek a saját hangja a leggyógyítóbb a világon. Ez idő alatt megalakult a Kaan Luum nevű zenekarom és a hangszerek világában (handpan, gitár, sansula, zeneterápiás eszközök, mint tibeti hangtálak, csengők, gong, stb.) is egyre jobban elmélyülve igyekszem minden óra végén egy kis hangutazással megsegíteni a mélyebb relaxációt. Hogy milyen hangszer jön velem az órára, az mindig egy rejtély. :)